Close

Verktyg och tillbehör

Visa som
Sortering
Visa per sida

Bandtejp

Självhäftande bandtejp, perfekt då du vill limma fast band på papper eller annat material. Vill du att bandet skall sitta kvar på inbjudningskortet då kortet öppnats, fäst tejpen på kortet, ta bort skyddsremsan och fäst sedan bandet. Även perfekt då du vill limma fast ett band som en bård kring ett kort eller göra en servettring av ett band. Fäst då en liten bit tejp i kanten av bandet och sätt ihop ändarna. En rulle innehåller 18 meter. Ca 5mm bred.
 
49,00 kr inkl moms

Embosspistol

Använd pistolen för att värma trycket med embosspulver. Pulvret smälter och höjer sig upp. Det är väldigt enkelt att få ett perfekt resultat. Jättefint på inbjudningskort till bröllop, dop, fest.Vi rekommenderar att man använder stämpeldynan watermark tillsammans med pulvret för ett bra resultat.
 
249,00 kr inkl moms

Fiskars skärmaskin

Praktisk Skärmaskin för hemmabruk. Den väger mycket lite och tar nästan ingen plats. Skär papper upp till 32 cm på höjden. Mäter upp till 35 cm. Ett titaniumblad medföljer vid köpet. Det går sedan att köpa till extra skärblad. Rekommenderas vid tillverkning av egna inbjudningskort mm.
 
329,00 kr inkl moms